Friday, February 09, 2007





Brisbane laatste dagen 35 graden

Nu nog even de laatste dagen van brisbane
Wij zijn naar de dierentuin geweest van die man die gedood is door die stingray hij ging altijd zo gek doen met die krokodillen.
Nu de dierentuin die hij heeft achtergelaten is geweldig mooi
We hebben veel gezien en het was best een eind rijden .
Het was leuk want de koala beertjes zagen.
er schattig uit en de kangaroo,s ook eens van dicht bij gezien .
We hebben de dag afgesloten met een maaltijd ergens,was een leuke dag.
De volgende dag Vrijdag zijn we de bergen in geweest met een uitzicht over Brisbane wat een grote stad dat is ongelovig groot en het was warm. we zijn na de koffie stop doorgereden naar het Expo gebeuren van 1988 heel mooi opgezet ne de bloeiende bomen fantastich. de bougaville in zoveel kleuren ik heb zo veel foto,s gemaakt .
Vandaag Zaterdag zijn we thuis gebleven in de tuin met een boek wij waren zo moe . Morgenochtend vliegen we weer naar Christchurch om vier uur moeten we op. het is zo een uur rijden en we vliegen geloof ik om 8 uur en je moet drie uur van te voren aanwezig zijn
Het was een fantastiche week. met heerlijk warm weer.
Ik wens Els heel veel sukses met haar avond , moet wel goed zijn als de hele familie komt kijken
Ik hou het wel in de gaten op jullie blogger doe iedereen de hartelijke groeten, van het donateur die ver zit.groetjes Rob en Jo

Toelichting op de foto's: Patricia, Maarten (vriend van Rob) en Rob aan de pils, Rob en Maarten op het strand bij Brisbane (lijkt een beetje op Benidorm), Overzicht van Brisbane en Rob en Maarten op het balkon van het appartement.

No comments: