Saturday, January 06, 2007

4,5,6,Januari
Van Christchurch naar Hamner 138 km Na en prachtige rit met zeer mooi weer.aangekomen in een motel dat was af en zag er heerlijk schoon uit,
Eerst smiddags in het bos gewandeld voor een uur dan met zijn allen de maaltijd klaargemaakt en daarna de pool in erg warm maar wel lekker na thuiskomst allemaal doodmoe eerst een bakkie en dan de koffer in na een heet bad om de stank van de pool af te waasen
De volgende ochtend naar Murchison onderweg gestopt bij Maruie spring waterval die had ik nog nooit gezien zo groot en zo dicht bij de afstand naar murchison was 191 km daar waren zandflies zo groot als een postduif zei Herman nu ja een enkele prik kwamen we daar weer van af.
Weer een prqachtig motel elke keer zit er weer watanders bij de voorraad.
De volgende morgen naar Collingwood onderweg langs pupu springs na eerst een track te hebben moeten lopen van 1 uur en deze keer had Jo de blaren op haar voeten ..
Onderweg langs de hollandsche bakker om tom poezen op te halen die we onderweg op een reclame bord hadden gelezen .waar of niet maar het moesten tompoezen zijn .
Gearriveerd in het tot nu toe het mooiste motel heerlijk een neut genomen door Jo onderweg aangeschaft lekker gekwebbeld te hebben met de eigenaar (vrouw) HEBBEN WE WEER VOOR DE VOORTREFFELIJKE MAALTIJD GEZORGD EN GELIJK TEGEN ROB GEZEGD DAT HIJ ER MORGEN AAN MOET GELOPVEN.
wIJ VERMAKEN ONS PRIMA EN de natuur is zo mooi. en niet te vergeten al 4 dagen mooi weer.
Wij doen jullie allemaal de groeten en tot het volgende verslag groetjes Rob en Jo

2 comments:

ton van rijswijk said...

Fijn, dat het mooi weer is en fijn, dat jullie het zo naar je zin hebben. Zo te lezen is er geen mooier land dan NZ. Overigens lazen wij in een E-mail van Hans Dieu enz, dat het gebit van Els uitvoerig onderwerp van gesprek geweest is. Waarom is niet helemaal duidelijk, kennelijk heeft men er daar een groter probleem mee dan wij....

Ton

lenie verloop said...

Gelezen dat jullie nu dus lekker weer hebben er goed van genieten.Hier is het piete weer en zo langszaam aan knappen Harrij en ik weer op van die akelige verkoudheid(griep?).Ilse gaat Zaterdag over en dan maar hopen dat het beter weer is,Ik zit heerlijk naar het skien te kijken ook daar is het sneeuw nog steeds niet best.Nogmaals geniet er lekker van.
Veel liefs van Harrij en Lenie