Wednesday, January 17, 2007

Kookschool

Kookschool
Gelukkig zijn de foto,s er op en nu maar hopen dat me dat zelf ook lukt,
Ik had er een teksbij moeten doen
Nu de fot van ons samen is gemaakt door iemand uit Hong Kong Dien vervulde de taak van de kerstman een van de prachtig bloeiende Rata, en een van de overtollige natuur ,en een van Hans en Vrouw Hazel.
Gisteren was het weer winter en zijn we naar een Kookschool geweest en waar je gelijk kon lunchen erg leuk en toen de tour langs het hele gebied waar thea woont en werkt was leuk
S,avonds visite een man en een vrouw man nederlander had in baden powel straat gewoond in Scheveningen nu wij wisten niet waar dat was maar volgens hem was het een bunker we konden er niet veel wijs uit Maar ze waren aardi zei was een ierse en hadden gewoond op de Westduinweg .
Vandaag de 18 heerlijkwarm weer dus kunnen de zomer kleren weer aan .het is zulk gek weer de ene dag volledig winter en de andere dag weer snikheet.
Alleen Rob heeft zijn groene trui nog niet verruild voor iets koeler onbegrijpelijk die heeft het als maar koud.
we gaan vanmiddag naar olijven kweker hier in de buurt wel leuk.
Vrijdag gaan we terug naar Dinie en Herman waar zaterdag morgen de auto moet worden opgehaald en we dan eerst nog naar Bronwen moeten op de zondag anders houden we die niet te vriend.Maandag gaan we richting westcoast nu en dan maar hopen dat Rob het gas weer niet aan ziet voor een rem zo nu dat is wel genoeg zegt hij..
Tot de volgende keer en voor iedereen de Hartelijke goeten

1 comment:

lenie verloop said...

Hoi Jo en Rob
Wat een raar weer he?Nou je hebt zeker wel gehoord hoe het hier was.Doodeng er is veel gebeurd.Er werdt ook aangeraden niet naar buiten te gaan.De treinen in Duitsland rijden nog steeds niet.De alpenexpress moest terug naar Utrecht waar de vakantiegangers met bussen naar de skigebieden vervoerd werden.groetjes Harrij en Lenie