Tuesday, January 16, 2007

Beste mensen
Het spijt me maar de foto,s zijn nog niet gelukt Die jongen kwam een heel eind we hadden er vijf uitgezocht maar we kregen ze er niet in.
Ik heb nu ook door dat ik nu op mijn eigen intenet adres kijk dat is makkelijker ,zo als jullie ons willen mailen stuur het dan onder joke.vanden.berg@hetnet.nl
De beloofde foto proberen we nog wel als het niet gaat nu jammer dan.
Wij wensen Ton en Els een heel fijne vakantie toe met heel veel sneeuw heel veel plezier van ons hier uit een vandaag nat NZ.
Rob ging gisteren met Thea haar Auto rijden een automaat en vergat dat hij maar twwe dingen had om op te trappen en in plaats bij het stoppen op de rem te trappen pakte hij het gaspendaal dat was even schrikken goed verder ging het goed moest even aan de auto wennen.
Ik hoop het maar want het is hier razend druk vooral in de stad en ze rijden als idioten,goed vandaag gaat hij weer rijden dan gaan we even naar een dorpje hier verderop .
uiteindelijk moeten we volgende week wel de bergen in.
Hartelijke groeten van Rob en Jo

2 comments:

lenie verloop said...

Hoi lieverds
De foto,s zijn leuk hoor.Alleen is het te hopen dat het weer mooier wordt.Anders ga ja naar Australie daar is het bloedhett volgens de tennisers dat is ook niet alles.Hier is het op het ogenblik super slecht regen wind en morgen verwachten ze storm.We komen net van de gepens.middag terug Els en Ton waren er ook was erg gezellig.Liefs Harrij en Lenie

Ineke said...

Hallootjes.
Leuke foto's, joh wat kan het schelen dat het nat is, als je het maar naar je zin hebt. Bedankt voor je kaart, dat zag er fantastisch uit.
Net als Lenie zegt, het is hier waardeloos weer, veel storm en regen, regen. In het weekend worden er winterse buiten verwacht.
Hier verder alles OK, met Arie gaat het nog steeds goed.
Liefs Ineke en Arie