Tuesday, December 26, 2006

Kerst in New Zealand
Het was fantastich,niet erg warm maar dan smaakt het eten beter.
Een gezellig ontbijt met Dinie en Herman,na het wassen van de dishes er een Father Christmas kwam in de vorm van Dinie met een kerstmuts op.
Onder de kerstboom lagen wat pakjes, waarbij ik (Jo) een mooie paua shell ketting kreeg en Rob gelijk voor zijn verjaardag een swandrai trui.
Een heerlijk kopje Hollandshe koffie met allerlei lekkers door Dinie zelf gebakken.
Het kertsdiner bestond uit meloen vooraf nieuwe aardappelen wortelen met erwten sla rollade en kip en toe een tiffle en natuurlijk de Pavalova.
s,avonds gekeken naar andre Rieu.Gisteren de tweede dag naar Bronwen John and the kids Gameday erg gezellig maar vreselijk druk Wij konden de spelletjes niet mee doen verstonden er geen pest van en zijn in het begin van de avond naar huis gebracht door Campbell de echtegenoot van Megan .
Een erg leuk stel onder elkaar.
Wij hopen dat jullie het ook allemaal fijn hebben gehad
De kerstavond afgesloten met een neut en een bakkie,
Nu het volgende verslag doe ik wel weer na Verjaardag Rob.
Hartelijke groeten van al de mensen hier.


















.

2 comments:

ton van rijswijk said...

Goed om te lezen, dat jullie een fijne kerst gehad hebben. Dat jullie het bij de kinderen van bronwen niet helemaal konden volgen, begrepen wij even niet. Ze praten toch gewoon Engels bij die Kiwi's? Intussen kunnen jullie ook indrukken zien van ons kerstfeest bij Sylvana thuis. En niet te vergeten Danilo in zijn smoking aanschouwen. Klik op http://informail.blogspot.com/

lenie verloop said...

leuk dat jullie het zo fijn hebben gehad.Wij hebben het ook leuk gehad bij Linda ,S,middags nog lekker in het bos gewandeld konden de kinderen zich even uitleven.Straks de tas inpakken voor Eemnes.Nog veel plezier en tot horens.
Liefs Harrij en Lenie